Rólunk

HomeRólunk

„A jót csak minőségi anyagból lehet készíteni!”

 

Gyümölcsből édesség….

Sokan emlékezhetünk gyermekként a nagymama, anyuka mellett töltött időre amikor lekvár főzési időszak volt. Van aki az elejétől  a mosás, forrázás, kavarás, üvegbe töltés, dunsztolásnál is jelen volt, van aki már csak a kész, friss végeredményt élvezte. Esetleg akad olyan aki csak télen vette észre, hogy a kamrában az idei lekvár is bekerült, és gondolom van olyan aki a boltba vette meg, veszi meg a mai napig a lekvárt, szörpöt.

Azt hiszem a nagyi féle lekvár felülmúlhatatlan, nos a mi termékeink készítői a kínálatunkban levő termékek is ezen természetességre törekszenek, precizitással, tudatossággal, odaadással.

Kattintson ide és tekintse meg termékeinket

piqniq.net termékei

Gyümölcsből történelem….

Hosszú baráti beszélgetések, családi vacsorák, esküvők: elmaradhatatlan kelléke volt, lesz e nemes ital a magyar pálinka. Fontosnak tartjuk, hogy ízében és minőségében is méltó társ legyen az általunk forgalmazott több mint 30 ízvilágú ital a jövő felejthetetlen történeteihez.

Kattintson ide és tekintse meg Pélinka kínálatunkat

Minden termékünk előállítását megelőzi a gondos váltogatás és tisztítás/mosás „jó gazdasszony módjára”, hogy csak a megfelelő minőségű alapanyag kerüljön bele, és nem csak azért, mert a többit is elrontja, hanem mert a jót csak minőségi alapanyagból lehet készíteni!

Hisszük, ezekre a termékekre igazán méltó módon büszke lehet a Hungaro Gourmet csapata!

Küldetésünk teljesítésekor gondoskodunk termékeink megjelenésén is, egyedi tervezésű és kivitelezésű fadobozaink, és csomagolóanyagaink tekintetében.

Külön kívánságra egyéni ötletek kivitelezésében is segítünk vásárlóinknak, így az általunk kínált ajándékokkal exclusive módon lepheti meg szeretteit, barátait, munkatársait.

Jöjjön és tekintse meg termékeinket személyesen Veresegyházi üzletünkben!
Nyitvatartásért és elérhetőségeinkért kattintson a Kapcsolat menüpontra